fbpx
x

Магазини FREA

гр. Пловдив
бул. Цар Борис III Обединител  58
бул. Руски 11
ул. Ангел Кънчев 8 (budget store)
гр. София
ул. Методи Андонов 74

Tелефон

+359 88 9700435

Email

office.freabg@gmail.com
Следвайте ни

Frea muse #3 – Стиляна Маркова

Удивително чаровна! Влюбихме се в излъчването ѝ мигновено, още когато я видяхме за първи път в поп-ъп магазина ни на „Г.С.Раковски”. По професия е актриса в театъра, затова не е изненада, че разговорите с нея винаги се превръщат в истинско забавление. Естествената красота и добронамереното ѝ излъчване категорично я превръщат в муза.

FREA: Любимата ти находка от FREA?
Stelly: Любимата ми находка е една розова блуза на LAZY OAF със сърца. Разбира се няма как да не спомена и първата ми находка от FREA, а тя е #oversize сако.

FREA: Пазаруваш втора употреба, защото…. ?
Stelly: Когато си набележа някоя винтидж дреха започвам да си измислям невероятни истории. Например – колко жени са били с нея на първа среща, какво са преживели, дали са били щастливи, с каква история идва тази дреха. В тези дрехи има нещо адски сантиментално и трогателно, те имат минало и аз обичам да мога да им дам и бъдеще. И да създавам с тях нови, вълнуващи истории.

FREA: Любимият ти винтидж тренд?
Stelly: Трудно ми е да кажа кой е любимият ми винтидж тренд, защото винаги изненадвам себе си с находките, които купувам. Най- много ми допадат oversize сака. Жестоки са и никога не биха ми омръзнали.

Post a Comment

X