fbpx
x

Магазини FREA

гр. Пловдив
бул. Цар Борис III Обединител  58
бул. Руски 11
ул. Ангел Кънчев 8 (budget store)
гр. София
ул. Методи Андонов 74

Tелефон

+359 88 9700435

Email

office.freabg@gmail.com
Следвайте ни

УСТОЙЧИВИ ОНЛАЙН ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

ОК. LET’S PLAY

+1=-1

Всеки път, когато си купите нова дреха, не пропускайте да се разделите с друга, по-стара. Мислете за последствията от свръхпретуруването и за процеса на купуване. А по смелите сред вас съветваме да бъдат дори радикални и да решат формулата: +1=-2 или -3. Тази математика е полезна – и за човечеството, и за планетата.

#30wears 

Носейки една дреха 30 пъти, спестявате с 30 пъти карбоновите емисии. Запитайте се, колко често сте носили любима дреха 30 пъти, защото така лесно ще изградите вашият устойчив гардероб. Включете се с добър пример в Instagram – снимайте се с дреха, носена поне 30 пъти, използвайки хаштаг #30wears.

#10×10

Продължаваме с числата и ви представяме още едно забавно, но и устойчиво онлайн предизвикателство. Целта на играта е да носите 10 дрехи в период на 10 дни, изключвайки спортно облекло, бельо, чорапи и малки аксесоари.

Потърсете хаштага в Instagram, разгледайте и се включете в предизвикателството още сега: https://www.stylebee.ca/10-x-10-challenge/

Keep sustainability in mind

Aми да, ние сме това, което мислим. Водете устойчив начин на живот. Споделяме ви думи от Вививан Уестууд, отправени към потребителите: „Купувайте по-малко, избирайте по-добре, правете го без да бързате“.

Ако все пак купувате нови дрехи, то нека те да бъдат класически модели, които не излизат от мода. За да имате устойчив гардероб, не е нужно да робувате на сезонните трендове, а единствено да слушате сърцето си, постепенно създавайки собствен и неповторим стил.

“Style and confidence requires knowing yourself and wearing what you feel most comfortable in”

Именно върху тази велика истина се гради философията на селекцията на ФРЕА. Стараем се да предлагаме продукти с класическа нотка и неподправен чар. Дрехи, които не излизат от мода – never.

Освобождаването на гардероба от ненужните дрехи и аксесоари крие емоционално богатство. Точно така – давайки, получавате. Какво? Нови и позитивни неща в живота ви, за тях преди не се намирало място…

X