fbpx
x

Магазини FREA

гр. Пловдив
бул. Цар Борис III Обединител  58
бул. Руски 11
ул. Ангел Кънчев 8 (budget store)
гр. София
ул. Методи Андонов 74

Tелефон

+359 88 9700435

Email

office.freabg@gmail.com
Следвайте ни

FREA MUSE #7 Ана-Мария

В ролята на муза номер 7 се превъплъщава Анна-Мария Хаджистоянова. Тя е родена през 1997 г. в София и благодарение на креативността си вече е основател и действащо лице зад проекта за визуално изкуство, пърформънс и електронна музика – „Истерика“. Интересна и различна Анна-Мария умело прегръща амплоато на промоутър, организатор на събития, стилист и асистент на свободна практика, работи по различни проекти, свързани с музика и мода от 2016 г.
Стилът ѝ е еклектичен и категорично вдъхновяващ. Въвлича ни в непознати пространства, изобилстващи от красиви женствени форми, но в необичайни –дори леко груби, измерения. С удоволствие се потапяме в тази безкрайна Вселена, каним и вас

FREA: Любимият ти винтидж тренд?
Ана-Мария: Определено обувките с остър и квадратен връх (за които познатите ми се подиграваха преди няколко години…), малки чанти от типа на тази от визията с полата (която е нелепо добра), корсети и изобщо начина по който боравим с цветовете.

FREA: Пазаруваш втора употреба, защото…. ?
Ана-Мария: Най-добре отговарят на естетиката ми и обичам да прекарвам времето си в търсене на съкровища. Понякога не намирам почти нищо, но пък друг път когато имам късмет чувството е несравнимо. Не само можем да намерим нещо специално, но и рециклираме, което е изключително нужно във времената в които живеем.

FREA: Любимата ми находка от FREA
Ана-Мария: Завинаги любимите ми винтидж черни Levi’s, които скъсах от носене и малката чанта, която е направена от различни опаковки на шоколади (how cool is that?)

X