fbpx
x

Магазини FREA

гр. Пловдив
бул. Цар Борис III Обединител  58
бул. Руски 11
ул. Ангел Кънчев 8 (budget store)
гр. София
ул. Методи Андонов 74

Tелефон

+359 88 9700435

Email

office.freabg@gmail.com
Следвайте ни

FREA MUSE: ROSSIE

Срещнахме Роси преди няколко години на наш ивент и се влюбихме в харизматичното й излъчване. Роси е едно прекрасно момиче с много умения, едно от който е готвенето. Живее в Лондон, занимава се с реклама , а през свободното си време е се забавлява по клубове и снима всеки красив момент с аналогова камера. На снимките можете да видите и най-новият ни проект за подобрени рециклирани дрехи – FREA UPCYCLE.

Проектът стартира този уикенд (16-17 Април) във FREA MLADOST. Ще презентираме уникални 10 броя дрехи, изрисувани и рециклирани съвместно с Ива Дамянов. Събраните средства от дрехите ще бъдат дарени на семейства от Украйна в нужда.

Кой е любимият ти винтидж тренд? – не мога да кажа, че си имам любим, защото съм човек на периоди и един сезон е едно, друг тотално друго. Малко като хамелеон съм като става въпрос за трендове. Ето сега изгря малко слънце, замириса ми на лято и обсесията с цветове се завърна. Всичко шарено, цветно и напомнящо на 80те, дай го насам.
Любимата ти FREA находка..? Имам си една парти блуза – Vintage D&G, малко стил матрицата, която ми е много специална. Любима ми е, защото всеки път като я сложа, се скъсвам от танци. 
Пазарувам втора употреба, защото… ? Защото съм човек на вторите шансове. Пък и така съм сигурна, че няма да попадна в сконфузената ситуация да се появя някъде, а някоя мацка вече да е със същия аутфит, а даже той да й стои по-добре.

X