x

Работно време на магазини FREA

гр. Пловдив
Понеделник – Неделя
10:00 до 19:00
Адреси:
ул. Ангел Кънчев 8
бул. Цар Борис III Обединител  58
бул. Цар Борис III Обединител  129
бул. Руски 11

Tелефон

0878501220

Email

office.freabg@gmail.com
Следвайте ни

Политика за личните данни

Посредством осъществяването на регистрация и приемането на Условията за ползване на сайта, потребителят дава своето съгласие за използване на неговите лични данни само тогава, когато е необходимо – т.е. при осъществяване на поръчка.

Личните данни не се предоставят на трети лица, а даните от кредитните или дебитни карти не се записват или съхраняват в сайта ни. Единствено банката, която е издала картата Ви има достъп до Вашите данни.

Ако имате съмнения, че профилът Ви в използван неправомерно, то можете да се свържете с нас.

Използване на бисквитки

Бисквитките са информация, която се събира, за да се анализира поведението на потребителите. Когато се съгласите да използваме бисквитки, ние анализираме вашите предпочитания, харесвания и интереси и на база на това Ви показваме продукти, които биха представлявали интерес за Вас самите.

Как използваме бисквитките?

“Фреа 28” ООД използва бисквитки за подобряване функционалността на нашия уебсайт, включително:

– Да запомним Вашите настройки по време на посещения;

– Да накараме нашия Уебсайт да работи според Вашите очаквания;

Важно е да отбележим, че бисквитките, които ние използваме, съдържат само анонимна информация с цел подобряване на потребителското обслужване и на услугите ни. Не съдържат лична информация.

Какви видове бисквитки използваме?

В този раздел можете да намерите общ преглед на “бисквитките”, които използваме.

1. Функционалност – Използваме тези бисквитки, за да ви разпознаем на нашия уебсайт и да запомним предварително избраните от Вас предпочитания. Те могат да включват какъв език предпочитате и къде се намирате. Използват се комбинация от „бисквитки“ от първи и трети страни.

2. Реклама – Компанията използва тези бисквитки, за да събира информация за посещението Ви в нашия уебсайт, съдържанието, което сте видели, връзките, които сте следвали, и информация за вашия браузър, устройство и вашия IP адрес. Нашата компания понякога споделя някои ограничени аспекти на тези данни с трети страни за рекламни цели. Можем също така да споделяме онлайн данни, събрани чрез „бисквитки“, с нашите рекламни партньори. Това означава, че когато посещавате друг уебсайт, на нашия уебсайт може да бъде показана реклама.

Как да управлявате бисквитките?

Можете да настроите браузъра си да не приема „бисквитки“, а горепосоченият уебсайт Ви казва как да премахнете „бисквитките“ от браузъра си. В някои случаи обаче някои от функциите на нашия уебсайт може да не функционират като резултат.

Как да се свържете с компетентния орган?

Ако желаете да подадете жалба или ако смятате, че нашата компания не е отговорила на Вашата загриженост по задоволителен начин, можете да се свържете с офиса на Комисия за защита на личните данни и Комисия за защита на потребителите.

Комисия за защита на личните данни:

Уебсайт: www.cpdp.bg

Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Телефон: 02/91-53-518

Комисия за защита на потребителите:

Уеб сайт: www.kzp.bg

Адрес: 1000 гр. София, пл.”Славейков” №4А, ет.3, 4 и 6,

тел.: 02 / 980 25 24

факс: 02 / 988 42 18

гореща линия: 0700 111 22

Условия за ползване

  1. Общи условия

 

Уебсайтът Frea.bg е собственост на дружеството Фреа 28 ООД с адрес и седалище в град Пловдив.

Съдържанието на уебсайта е изцяло предмет на авторски права. Всичко, което се публикува тук, включително информация, лого или търговска марка не може да бъде ползвано и е обект на търговско право.

Не се позволява употребата или копирането на информация от сайта, без предварителното разрешение на компанията.

 

  1. Начин на регистрация

 

Регистрирането е лесно и не отнема много време. Трябва да попълните личните си данни коректно, за да бъде потвърдено създаването на Вашия акаунт.

Полетата отбелязани със * са задължителни. Попълнете email адрес и парола, а след това Вашите имена, телефон, адрес. Регистрацията ще бъде завършена когато въведете адреса, на който искате да бъде доставена Вашата поръчката. След попълване на информацията ще получите email, с който да потвърдите създаването на своя потребителски профил.

 

  1. Правене на поръчка

 

Сроковете за получаване на доставката, споменати по-горе,  са ориентировъчни и тяхното спазване зависи изцяло от куриерската фирма.

 

  1. Цени

 

Всички цени са в български лева, а компанията има право да ги променя по своя преценка. Цените на стоките са крайни, но цената на доставката не е включена в тях. Oкончателнатата сума се сформира на база цената на продукта + доставката. Можете да очаквате своята поръчка в рамките на 5 работни дни след финализирането й.

 

  1. Начин на плащане

 

Всички цени са в български лева. Необходимо е, след като потвърдите поръчката си, да отбележите избрания от вас начин за плащане. Може да изберете да вземете пратката от офис или да използвате куриерски услуги “SPEEDY”.

 

Ако предпочитаният от вас начин на плащане е чрез куриер, то Вие ще трябва да заплатите цената на избраните от Вас артикули и цената на доставката до своя дом. При наложен платеж е необходимо да предадете на куриера общата сума от цената на поръчания продукт и доставката му и да се подпишете в разписката, която има ролята на талон за приемо-продаване. По този начин Вие давате право на куриера да ни предаде заплатената сума за направената поръчка чрез нашия сайт.

 

  1. Договор за продажба

 

Договорът за продажба се смята за валиден тогава, когато компанията приеме и потвърди Вашата поръчка, осъществена през нашия сайт. Поръчката се счита за успешна, когато Вие получите своя потвърждаващ имейл.

Ако сте попълнили некоректно Вашите лични данни, то компанията ни не носи отговорност при евентуално неуспешното получаване на доставката. Конфиденциалността на личните ви данни е наше задължение и тя ще бъде спазена.

При избор на функцията за плащане с наложен платеж поръчката може да бъде неуспешна тогава, когато:

  • Сте посочили неверен или неактуален адрес, не отговаряте на посочените от вас телефони и куриерът не успява да се свърже с вас, за да осъществи предаването на поръчката
  • Откажете на осъществите заплащане на фактурата в момента на предаване.

 

  1. Осъществяване на доставка

 

Магазини Frea предлагат доставка на поръчки само за територията на Република България, а доставките се осъществяват посредством куриер. Доставянето на поръчаните артикули се осъществява в описания по-горе срок. Компанията запазва правото си да удължи срока на доставяне и е длъжна да уведоми за тези промени клиента, очакващ поръчката си.

Начинът за получаване на поръчката е срещу подпис от страна на клиента, и може да стане на входа на жилищната сграда или работното място. Възможно е упълномощено от поръчителя лице да приеме поръчката, като за целта е необходим само подпис и две имена.

Ако куриерът не успее да предаде лично пратката, то тя отива в офис на куриерската фирма и получаването й ще бъде възможно оттам.

 

  1. Допълнителна информация

 

Компанията поема отговорност да изпраща продуктите във вида, в който са качени на сайта, като си запазва правото да променя по своя преценка информацията, публикувана на Frea.bg.

С приемане на общите условия за ползване на сайта, можете да се съгласите да получавате и нашия информационен бюлетин, в който ще откриете интересни предложения и нови артикули. С него можете да следите новини за кампаниите, които предстоят.